detector.media
09.11.2011 17:08
«Інтер» поки не призначатиме генерального продюсера

Телеканал «Інтер» поки не планує призначати генерального продюсера. Про це «Детектор медіа» сказав заступник голови правління каналу Сергій Амелічев. «Найближчим часом - ні», - зазначив він.

 

Однак він підкреслив, що Алла Липовецька не виконує обов'язків генерального продюсера. «Вона виконує обов'язки директора з виробництва. Для каналу це нова посада. Адже ми робимо ставку на власний продукт, який раніше закривав "Квартал 95". Зараз вони продовжують якісь проекти робити, але ми хочемо посилити власне виробництво, яке й так існувало у вигляді "07 Продакшн"», - пояснив пан Амелічев.

 

Також пан Амелічев спростував інформацію про те, що «Інтер» веде переговори з генеральним продюсером «СТС Медіа» В'ячеславом Муруговим про його перехід на «Інтер». «Чутки є різні. До нас кожні три тижні на канал "заходить" хтось новий і абсолютно несподіваний. Добре, що до нас іще Білла Гейтса не засватали», - пожартував він.

 

Нагадаємо, посада генерального продюсера «Інтера» є вакантною із серпня 2011 року, коли її залишив Володимир Зеленський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY