detector.media
08.11.2011 20:50
Клюєв доручив Попову розібратися із ситуацією довкола «А-ба-ба-га-ла-ма-ги»
Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв доручив керівнику Київської міської державної адміністрації Олександру Попову «оперативно відреагувати на заяви керівництва видавництва "А-ба-ба-га-ла-ма-га"». Про це пан Клюєв заявив в інтерв'ю журналістам у вівторок, повідомляє його прес-служба.
 

За його словами, він доручив Київській адміністрації провести оперативну перевірку та вжити всіх необхідних заходів для захисту прав видавництва та Муніципальної академічної чоловічої хорової капели ім. Ревуцького.

 

Нагадаємо, зранку 8 листопада директор видавництва Іван Малкович заявив про рейдерську атаку на приміщення видавництва на вул. Басейній, 1/2-а. Прес-служба міліції повідомила, що власник підвального приміщення, яке знаходиться в цій будівлі, вирішив зробити ремонт власної стелі. Через це в нього виник конфлікт з керівниками видавництва та Муніципальної академічної чоловічої хорової капели ім. Ревуцького, яка також розташована в цій будівлі.

 

Ремонтні роботи здійснювало ТОВ «Трігліф».  За словами депутата Київради Олександра Бригинця, ще 20 серпня 2011 року представники ТОВ «Трігліф» увірвалися крізь незаконно прорізану у підлозі діру розміром у 3 метри до приміщення капели ім. Л. Ревуцького, чим перетворили пам'ятку, занесену до «Зводу пам'яток історії та культури України», на аварійну будівлю. І тепер, за його словами, висновки КМДА з обстеження будівлі-пам'ятки капели ім. Л. Ревуцького призвели до того, що капелу виселяють.

 

8 листопада на вимогу правоохоронних органів ремонтні роботи в будівлі «А-ба-ба-га-ла-ма-ги» було припинено.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY