detector.media
08.11.2011 17:27
На одеському «Сьомому кілометрі» перешкоджали роботі журналіста

Співробітники адміністрації ринку «Сьомий кілометр» в Одесі перешкоджав роботі журналіста інтернет-видання «Взгляд из Одессы» та газети «Український південь» Ігоря Столярова і намагалися застосувати до нього силу. Про це повідомляє портал «Взгляд из Одессы».

 

За інформацією видання, представник адміністрації ринку намагався вирвати в журналіста фотоапарат, коли той спробував сфотографувати, як співробітники міліції опечатували контейнери підприємців, які відмовляються сплачувати завищену, на їхню думку, ціну за суборенду. І стверджував, що фото- та відеозйомка на території ринку заборонена.

 

«Я прибув на ринок на запрошення підприємців. Коли почав фотографувати дії міліції - все і розпочалося. Нападник категорично відмовився показати документи і представитись, хоча на його вимогу я своє посвідчення показав, - розповів Ігор Столяров у коментарі «Детектор медіа». - Всі посилання на закон і права ЗМІ він не чув, заявляючи, що в них є внутрішня заборона на зйомку на території ринку. На моє прохання документів, які б цю заборону підтвердили, він не показав».

 

Коли невідомому нагадали про права журналістів, він почав розмахувати текою та заважати фотозйомці.

 

 

 

 

 

 

 

 

Як повідомляє портал, все це відбувалось на очах у міліціонерів, які не заважали співробітнику адміністрації ринку.

 

«Детектор медіа» звернулася по коментар до відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Одеській області і чекає на відповідь.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Взгляд из Одессы»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY