detector.media
07.11.2011 15:12
Охоронці концерту Гафта побили знімальну групу «1+1»

Охоронці менеджера київського концерту Валентина Гафта й Ольги Остроумової нецензурно облаяли і побили знімальну групу інформаційної програми ТСН каналу «1+1» - журналіста Дмитра Святненка й оператора Павла Мяснова. Про це повідомляє tsn.ua.

 

Це сталося увечері 4 листопада по завершенні концерту, на якому без попередження глядачів замість Валентина Гафта виступав Аркадій Арканов. Коли знімальна група спробувала взяти коментар у дружини пана Гафта Ольги Остроумової про стан здоров'я її чоловіка, це не дуже сподобалося менеджеру концертного агентства.

 

«Б*я, вимкни камеру, придурок, або ми тобі її зараз розіб'ємо. Ти думаєш я тобі її зараз не розіб'ю?» - погрожував менеджер. Охоронці між собою називали його Славіком і допомогли йому розібратися з оператором ТСН Павлом Мясновим.

 

Коли знімальна група намагалася вийти з подвір'я Будинку офіцерів, та охорона була невгамовна: «Ти думаєш, я тобі носа не розіб'ю?». Охоронці залишили знімальну групу у спокої лише після того, як журналіст викликав міліцію. Судячи з відеосюжету, нападники поїхали геть ще до приїзду правоохоронців.

 

У результаті спілкування з охороною постраждала камера ТСН. В оператора Павла Мяснова подряпані руки, і, за попереднім діагнозом, струс мозку.

 

Як повідомив «Детектор медіа» керівник департаменту інформаційного мовлення «1+1» Сергій Попов, співробітники «1+1» написали заяву до міліції одразу того ж дня, як стався інцидент. Сьогодні, 7 листопада, вони зняли побої та зафіксували поломки камери і наразі передають ці докази до міліції.

 

Організацією творчого вечора Валентина Гафта займалося агентство «Прем'єра», на концерти якого телефоном продають квитки представникам медійного бізнесу від імені органів державної влади. За телефонами, вказаними на сайті «Прем'єри», куди «Детектор медіа» зателефонувала по коментар, повідомили, що керівництво агентства наразі відсутнє і буде на місці не раніше завтрашнього дня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY