detector.media
05.11.2011 18:39
В АП обіцяють подумати над ветуванням закону про квоти для української музики
Адміністрація президента має намір «уважно розглянути ухвалений Верховною Радою закон про зниження квоти для національного аудіовізуального продукту з 50% до 25%». Про це повідомляє сайт ZN.UA.

Зокрема, у відповідь на запит ZN.UA щодо можливості застосування вето прес-служба зазначила: «Президент України Віктор Янукович уважно стежить за розвитком ситуації в цій сфері. Глава держави неодноразово робив наголос на необхідності зваженого і розсудливого підходу до цієї чутливої теми. Президент винесе свою ухвалу після того як отримає ухвалений Верховною Радою закон. Документ буде проаналізовано фахівцями адміністрації і зовнішніми експертами».

Як повідомляла ТК, 3 листопада Верховна Рада ухвалила закон, що передбачаєскасування квот на українську музику в ефірі та зменшення квот на національний аудіовізуальний продукт з 50% до 25%. 238 народних депутатів підтримали законопроект у другому читанні і в цілому, хоча Головне юридичне управління парламенту рекомендувало відправити його на повторне друге читання, оскільки він потребує суттєво доопрацювання
 
«Детектор медіа» 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY