detector.media
02.11.2011 16:08
Нацрада через суд видала телеканалу «Київ» ліцензію на місце в МХ-5

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 2 листопада прийняла рішення видати державному комунальному підприємству ТРК «Київ» ліцензію на мовлення в мультиплексі МХ-5 у Києві. Таким чином Нацрада виконала постанову Окружного адміністративного суду міста Києві від 14 жовтня 2011 року.

 

Як пояснив на засіданні голова Нацради Володимир Манжосов, телеканал «Київ» сплатив ліцензійний збір за перемогу в конкурсі на МХ-5 із затримкою у два дні. «У нас були сумніви, чи маємо ми право видавати ліцензію, бо порушено строк, який за законом становить 10 днів», - сказав він. У свою чергу телекомпанія звернулася до суду, який постановив: адміністративний позов задовольнити повністю і зобов'язати Нацраду видати ДКП «ТРК "Київ"» ліцензію на мовлення в МХ-5 у Києві. «Компанія в суді пояснила причини затримки - були об'єктивні причини, тому ми не подавали апеляцію на рішення суду», - додав пан Манжосов.

 

Нагадаємо, що 16 серпня ТРК «Київ» була визнана переможцем конкурсу на мовлення в мережі МХ-5 у місті Києві і мала сплатити 96 тис. 960,00 грн ліцензійного збору.

 

Як писала «Детектор медіа», через несплату ліцензійного збору свої ліцензії на місця в МХ-5 не отримали ПП «Студія Калина» з Новограда-Волинського Житомирської області, яка перемогла в конкурсі в місті Новограді-Волинському, та ПрАТ «Акціонерна радіотелевізійна компанія "Глас"» з Одеси, яка перемогла в конкурсі в місті Одесі, а також у восьми населених пунктах Одеської області.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY