detector.media
01.11.2011 15:10
Перший автомобільний запустив проект «Дорогами Євро. Україна - Польща»

Перший автомобільний запустив новий проект «Дорогами Євро. Україна - Польща». Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

За задумом, журналіст програми Кирило Пасичнюк відвідає всі міста України і Польщі, які приймуть чемпіонат Європи з футболу 2012 року, і розповість, чим його здивували обидві країни.

 

Водії-вболівальники, які планують поїздки на своєму авто на матчі, отримають максимум корисної інформації. Передбачається, що журналіст проінспектує водіїв-уболівальників про стан підготовки до чемпіонату, якість доріг, прорахує вартість поїздки, розповість, як знайти стадіон, де паркуватися, перекусити в дорозі або отримати екстрену допомогу в непередбачених ситуаціях.

 

Своє дослідження Кирило Пасичнюк почав зі столиці України. У першому випуску циклу мова йде про те, як Київ готується до Євро-2012, де розмістяться всі гості, що очікує киян і гостей міста в дні проведення чемпіонату і як виглядає оновлений НСК «Олімпійський».

 

Проект «Дорогами Євро. Україна - Польща» на Першому автомобільному буде виходити кожну останню суботу місяця о 20:12 аж до кінця чемпіонату. Перша програма циклу вийшла 29 жовтня, повтор 2 листопада о 12:20, 3 листопада - об 11:20 і 1:25, 4 листопада - о 3:00, 5 листопада - о 12:00, 6 листопада - о 3:00.

 

Крім того, відео програми розміщено на футбольному субдомені сайту autocentre.ua.

 

Крім відеоверсії проекту «Дорогами Євро. Україна - Польща» на Першому автомобільному телеканалі, його друкований варіант також є в тижневику «Автоцентр», у версіях для iPad і iPhone.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY