detector.media
01.11.2011 11:56
Розслідування ZIK про хліб показуватимуть студентам-кулінарам

Журналістське розслідування «Замучений хліб» споживчого проекту «Книга скарг і пропозицій» телеканалу ZIK використовуватимуть під час навчального процесу у Львівському професійному ліцеї харчових технологій. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Журналісти проекту з'ясували, що хліб заморожують, нашпиговують хімією, печуть на транс-жирах і транспортують в антисанітарних умовах. За оцінками експертів, лише одна хлібина з шести відповідає стандартам технології виробництва.

 

«У цій програмі навіть спеціалісти галузі відкрили для себе дещо нове та корисне. Цю тему журналісти розкрили сповна. "Книгу скарг і пропозицій" про хліб будемо показувати своїм студентам як документальний фільм під час лекцій з товарознавства і технології хлібопекарського виробництва», - розповіла директор Львівського професійного ліцею харчових технологій Наталія Склярчук.

 

«Для нас великою несподіванкою і приємністю стало те, що ми не тільки зробили програму, котра розповідає щось нове глядачам, але й може допомогти навіть студентам», - зауважила ведуча та автор програми «Книга скарг і пропозицій» Ольга Мовчан.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY