detector.media
31.10.2011 17:57
Головред «Економічної правди» Євген Шпитко залишає проект
Головред «Економічної правди» Євген Шпитко залишає проект
Видання очолить Сергій Лямець

Керівник інтернет-видання «Економічна правда» (ЕП), що входить до групи видань «Українська правда» (УП), Євген Шпитко залишає проект. Про це він повідомив у своєму блозі на УП.

 

«За останні 20 років світ змінився, змінилися і ми. Якщо у Радянському союзі нормально було віднести трудову книжку після закінчення вузу до підприємства, а після виходу на пенсію - звідти ж і забрати, то зараз така перспектива виглядає, як мінімум, неймовірно. Ми живемо у плинному світі ринкових відносин», - пояснив він своє рішення про звільнення.

 

Головним редактором «Економічної правди» з 1 листопада буде журналіст ЕП Сергій Лямець.

 

Євген Шпитко очолював «Економічну правду» майже три з половиною роки і був другим головним редактором цього видання.

 

«За цей час було опубліковано понад 2 тисячі статей і близько 1 тисячі авторських колонок, разом - більше 25 мільйонів знаків. З нами працювало більше 170 авторів, з них близько 30 - на постійній основі. Ми випустили понад 50 тисяч новин. Нас прочитало понад 30 мільйонів відвідувачів, з них близько 10 мільйонів - унікальних користувачів, які переглянули понад 100 мільйонів сторінок. Ми отримали близько 12 тисяч листів на редакційну пошту і десь в 10 разів більше - на особисті скриньки журналістів та редакторів. Нам близько 50 разів погрожували судом, хоча подали до нього лише двічі. Обидва позови ми виграли, хоча в одному з них програли апеляцію - вирок виніс суддя Вовк, який сьогодні судить Юрія Луценка», - написав пан Шпитко у своєму блозі та подякував авторам і читачам видання.

 

Нагадаємо, що першим головним редактором «Економічної правди» був Ігор Луценко. Він почав працювати над проектом ЕП у травні 2006 року; запуск сайту відбувся у грудні 2007-го. Навесні 2008 року пан Луценко і шестеро журналістів, які працювали над створенням ЕП, залишили проект.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY