detector.media
31.10.2011 12:29
У Донецьку журналіст поранив нападника
У місті Донецьку 30 жовтня працівники міліції затримали двох місцевих жителів віком 26 та 23 років, які намагалися пограбувати 44-річного журналіста однієї з місцевих газет. Чоловік вистрілив в одного з них з власної зброї. Про це йдеться в повідомленні управління зв'язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ України.
 
Обидва нападники - без постійного місця роботи, раніше судимі. «Попередньо встановлено, що вони на вулиці під загрозою фізичної розправи намагалися заволодіти майном 44-річного жителя цього ж міста, журналіста однієї з місцевих газет. Останній вчинив опір та пострілами з власного зареєстрованого спецзасобу ПМР, призначеного для стрільби гумовими кулями, поранив одного зі зловмисників у голову та ногу. Пораненого госпіталізовано», - повідомляє МВС.
 
У відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Донецькій області «Телекритиці» уточнили, що зловмисники напали на журналіста краматорської громадсько-політичної інформаційної газети «По заслугам». «Телекритиці» не вдалося відшукати редакцію цього видання ні в Краматорському виконкомі, ні місцеві журналісти такої газети не знають.
 
У державному реєстрі друкованих ЗМІ та інформаційних агентств як суб'єктів інформаційної діяльності зазначено, що газета «По заслугам» зареєстрована головним управлінням юстиції у Донецькій області 27 січня 2010 року. Засновником видання є Благодійний фонд «Українська організація по боротьбі з корупцією».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY