detector.media
31.10.2011 11:57
Star Media знімає серіал з Охлобистіним

Кінокомпанія StarMedia приступила до зйомок детективного серіалу «Фрейд», у головній ролі якого зіграє Іван Охлобистін. Про це йдеться на сайті продакшну.

 

Автори сценарію - Андрій Галанов, Володимир Дяченко,Олексій Красовський, режисер-постановник - МихайлоВайнберг, виконавчий продюсер - Філіп Брусникін, продюсери - Дар'я Лаврова, Влад Ряшин. Зйомки проходять у Москві.

 

Прем'єра «Фрейда» відбудеться на «Первом канале» Росії.

 

Крім того, компанія Star Media наразі працює над новими серіалами «Лягавий» та «Брат за брата - 2».

 

Автор сценарію детективної стрічки «Лягавий» - Сергій Кузьміних, режисер-постановник - Рустам Уразаєв, виконавчий продюсер - Андрій Анохін, продюсери - Віталій Бордачев, Влад Ряшин. У головних ролях - Едуард Флєров, Михайло Павлик, Оксана Гуляєва, Анастасія Макєєва, Олена Коровчук, Анатолій Кот, Ігор Філіппов та інші.

 

За сюжетом фільму, фронтовий розвідник, старший лейтенант Юрій Козирєв, в останні дні війни потрапляє в полон і отримує за це термін. У результаті перегляду справи в 1948, Козирєв виходить з табору повністю виправданим і їде додому в рідне містечко під Москвою. Там його чекають зміни: батько пропав безвісти на фронті, мати померла, а кохана дівчина - Лариса - вийшла заміж за працівника торгівлі Волинського. «Одного разу на склад, куди Юрій влаштовується працювати охоронцем, здійснюється напад. Головним підозрюваним у справі стає Козирєв - на нього починається справжнє полювання. Козирєв ховається від міліції і вирішує першим знайти і знешкодити справжнього організатора пограбування. В нагороду за піймання злочинця, сам Берія розпоряджається призначити Козирєва на посаду інспектора карного розшуку. Це призначення принесе йому нові розслідування, і поставить в рамки небезпечного трикутника - між колишніми товаришами по зброї, колегами по службі і кримінальниками», - йдеться в анотації.

 

Авторами сценарію фільму-екшну «Брат за брата -2» є Андрій Тумаркін, Андрій Фадєєв, Михайло Бобровник, Михайло Колодинський, режисери-постановники - Олег Туранський, Костянтин Шафоренко, продюсери - Олексій Терентьєв, Влад Ряшин.

 

У кримінальній драмі «Брат за брата - 2» ролі виконують Ярослав Бойко, Ганна Казючіц, Володимир Стєклов, Костянтин Стрельников, Єгор Клейменов, Ганна Донченко, Дмитро Суржиков та інші.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY