detector.media
28.10.2011 19:09
Розкрито напад на миколаївського журналіста

Міліція затримала зловмисників, які напали на миколаївського журналіста Олександра Влащенка, пограбували його і прострелили йому голову. Про це повідомляє управління зв'язків з громадськістю МВС України.

 

Злочинцями виявилися два місцевих жителя, 19 та 23 років, які вирішили заробляти собі на життя розбійними нападами. Задля цього вони придбали пневматичну зброю, з якою виходили на розбій.

 

Правоохоронці відпрацьовували декілька версій скоєння злочину, у тому числі і ту, що напад пов'язаний з професійною діяльністю жертви. Але з'ясувалося, що мета нападу - користь. Це стало відомо зі слів самих нападників, повідомляють в МВС.

 

Наразі підозрювані затримані. Усі речові докази вилучені. Слідство триває.

 

На журналіста Олександра Влащенка напали, коли він пізно ввечері 16 жовтня повертався додому. Йому вистрелили в голову, після чого вкрали в нього фотокамеру, два мобільних телефони, диктофон та гроші. Журналіст опинився у лікарні, де перебуває і зараз, у важкому стані.

 

Міліція порушила кримінальну справу за фактом розбою та замаху на умисне вбивство журналіста. Основними версіями слідства були: пограбування, замах на умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів, та замах на умисне вбивство, вчинене внаслідок професійної діяльності журналіста.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY