detector.media
28.10.2011 14:41
Радіокомітет заявляє, що ще не визначився з вимірювачем радіоаудиторії

Радіокомітет ще не прийняв остаточне рішення щодо переможця конкурсу відкритих пропозицій на дослідження радіослухання і спростовує інформацію газети «Коммерсантъ» про переможця. Про це йдеться в заяві Радіокомітету.

 

У своєму матеріалі «Коммерсантъ» пише, що компанія TNS Ukraine, яка вимірювала радіоаудиторію останні 12 років, програла тендер. Переможцем стала компанія GfK Ukraine, з якою мають укласти контракт на 3-5 років. Нове дослідження буде проводитися методом телефонного опитування в містах з населенням понад 50 тис. осіб.

 

«Інформація стосовно результатів конкурсу, що з'явилась в інтернеті, не відповідає дійсності. Рішення про фіналіста конкурсу зараз на фінальному етапі погодження. Щойно ми отримаємо узгоджену позицію всіх учасників Радіокомітету, ми її оприлюднимо», - прокоментувала виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ) Катерина М'ясникова.

 

Катерина М'ясникова зазначила, що до офіційного оприлюднення, жоден учасник Радіокомітету не уповноважений коментувати результати конкурсу.

 

Нагадаємо, 1 вересня Радіокомітет оголосив тендер на дослідження радіослухання з метою створення єдиної системи вимірювань аудиторії.

 

2008 року Радіокомітет обрав вимірювачем TNS Ukraine.

 

Радіокомітет - міжгалузеве об'єднання, до якого входять два найбільші радіохолдинги  України - група «Тавр», Український медіахолдинг, три мережеві рекламні агенції (Publicis Groupe, ADV Group (Initiative), Group M) та, у якості управляючого партнера,- Незалежна асоціація телерадіомовників. Радіокомітет створений наприкінці 2007 року задля запуску єдиного галузевого дослідження радіоаудиторії, яким користуватимуться як самі радіостанції, так і рекламні агенції під час планування рекламних кампаній.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY