detector.media
27.10.2011 11:07
Українські видавці зробили проморолик про пресу (+ВІДЕО)
Українські видавці зробили проморолик про пресу (+ВІДЕО)

Видавництво "Бурда-Україна", що входить до Української асоціації видавців періодичної преси (УАВПП), зробило для асоціації ролик-презентацію друкованих ЗМІ. У ньому пресу пропагують як рекламоносій, розповідаючи про її ефективність.

 

Ролик має назву «10 аргументів за 100 секунд». У ньому перелічуються переваги друкованих видань, зокрема, такі: 7 з 10 запитів в інтернеті відбуваються після прочитання преси; рекламне повідомлення переглядають щонайменше 2 рази, а тому рекламодавець платить один раз, а отримує двічі; 93% людей віком 14-69 років реклама не дратує; 87% людей віком 12-65 років довіряють рекламі, якщо не реклама у пресі тощо.

 

Як зауважують в УАВПП, дані отримані на базі дослідження MMI компанії TNS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Борьба за первенство между медиа каналами, такими как пресса и телевидение, ведется давно и приобретает достаточно острые формы в конкуренции за бюджеты клиента. Разные каналы - свои особенности. Вот лишь некоторые цифры, полученные из данных исследования MMI компании TNS  Ukraine*, подтверждающие эффективность прессы как медиаканала», - зазначається у поясненні асоціації.

 

За словами генерального директора УАВПП Олексія Погорєлова, ролик покликаний донести до усіх осіб, які мають безпосереднє відношення до преси, її можливості і особливості.

 

 

 

* Дослідження TNS Ukraine. Хвилі MMI Україна ' 2011/1 + 2011/2. Міста з населенням 50.000 + . Вибірка: 10 000 осіб віком 12-65 років

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY