detector.media
26.10.2011 17:39
«Україна» покаже церемонію відкриття «Арени Львів» у запису
Трансляцію здійснить Profit Production

У суботу, 29 жовтня, телеканал «Україна» покаже церемонію відкриття стадіону «Арена Львів». Телевізійну трансляцію здійснюватиме компанія Profit Production. Про це повідомляє прес-служба Profit Production.

 

Відкриття стадіону покажуть у запису: початок ефіру - о 23:35, тимчасом як сама церемонія розпочнеться о 19:30.

 

Режисером телеверсії події стане Андрій Дончик. Ведучими церемонії, як і на відкритті «Олімпійського» в Києві, - Сніжана Єгорова і Юрій Кот.

 

Технічний персонал і оператори Profit Production були задіяні в здійсненні прямої трансляції відкриття «Олімпійського». Однак тоді загалом за трансляцію відповідав продакшн ISTIL Studios.

 

На церемонії відкриття львівського стадіону покажуть документальний фільм про будівництво спортивної арени, а зірки українського спорту пройдуть спеціальним парадом. На стадіоні зі своїми шоу виступлять французький цирк Plasticiens Volants, українська співачка Руслана та американська поп-виконавиця Anastasia.

 

Нагадаємо, що телеканал «Україна» у 2009 році транслював відкриття «Донбас-Арени» та у 2011-му - «Олімпійського». «Україна» показувала відкриття «Олімпійського» в запису з плашкою «Наживо».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY