detector.media
21.10.2011 16:05
В «Шустер live» говоритимуть про українську імперію, в Кисельова - про Азарова

21 жовтня в ефірі Першого національного в ток-шоу «Шустер live» обговорюватимуть тему «Вперед в імперію». Про це повідомляє прес-служба Першого каналу.

 

Гостями програми будуть президент України (2005-2010) Віктор Ющенко, народний депутат («БЮТ-Батьківщина») Сергій Соболєв, голова Ради Національного банку України, міністр закордонних України (2009-2010) Петро Порошенко, радник президента України - керівник Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Ганна Герман, народний депутат України (Партія регіонів) Михайло Чечетов, народний депутат (НУ-НС) Тарас Стецьків, заступник голови ВО «Свобода» Андрій Ільєнко.

 

Тим часом у «Великій політиці з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» обговорюватимуть кілька тем:

 

- Європа зачекає? Україна готувалася підписати масштабний договір з ЄС, а підписала угоду про зону вільної торгівлі з СНД. Чи означає це різку зміну зовнішньополітичного курсу країни? Як далеко офіційний Київ готовий просунутися у відносинах з Росією?

 

- Чому прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що він незамінний? І як він збирається захистити українців від другої хвилі економічної кризи? Чиє життя покращить бюджет-2012? А коу доведеться затягнути пояси?

 

- «І щоб костюмчик сидів». Чи повинні державні чиновники одягатися краще, ніж пересічні громадяни?

 

- «Порятунок рядового Шаліта». Чи вартий один тисячі? Чи стане «обмін століття» кроком на шляху до миру на Близькому Сході? Чи спровокує полювання на ізраїльських солдатів? Із зони конфлікту - спецкор телеканалу «Інтер» Андрій Цаплієнко.

 

- Любов на відстані. За що любить і за що не любить свою історичну батьківщину українська діаспора в США? Спеціальний репортаж з українського кварталу в Нью-Йорку.

 

Нагадаємо, що «Шустер live» розпочинається о 21:25, «Велика політика» - о 23:00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY