detector.media
20.10.2011 15:19
Леонід Бершидський стане редактором-консультантом «Фокуса»
Леонід Бершидський стане редактором-консультантом «Фокуса»

З початку листопада російський медіаменеджер Леонід Бершидський розпочне роботу в проекті «Фокус» (журнал та веб-сайт) у якості редактора-консультанта. Разом з головним редактором Тамарою Бабаковою він розроблятиме принципи роботи конвергентної редакції. Про це повідомляє прес-служба «Українського медіахолдингу» (УМХ, UMH) - видавця журналу.

 

Леонід Бершидський відомий як творець проекту Slon.ru, головний редактор російської газети «Ведомости» (1999-2002) і журналу Smart Money (2006-2008), видавець журналів Forbes (Росія) і «Русский Newsweek» (2003-2004). З 2010 року працює у видавництві «Ексмо» редакційним директором. У лютому 2011 року залишив Slon.ru. Леонід Бершидський є лауреатом премії «Найкращий медіа менеджер Росії - 2010» у категорії «електронні ЗМІ». Освіту отримав у Московському державному лінгвістичному університеті, Каліфорнійському державному університеті, бізнес-школі INSEAD (Франція).

 

У прес-службі UMH зазначають, що завдяки співпраці з паном Бершидським проект «Фокус» вийде на новий рівень розвитку - буде розроблена оновлена концепція журналу і його зв'язок з веб-сайтом. Також ключовими завданнями, поставленими менеджментом групи ділових видань UMH, є навчання персоналу проекту «Фокус» і розробка нової редакційної політики, що включає жанри, стилістику, вимоги до матеріалів, правила роботи з джерелами та етичні стандарти журналістики.

 

«Леонід Бершидський - легендарна особистість російського медіаринку. З його ім'ям, так чи інакше, пов'язані провідні ділові видання, успішні як за якістю матеріалів, так і комерційно. Ми очікуємо, що внаслідок співпраці "Фокус" вийде на новий рівень і суттєво розширить свою аудиторію», - прокоментувала нове призначення керівник сегменту ділових ЗМІ UMH Надія Шаломова.

 

За словами пана Бершидського, йому приємно працювати над проектом «Фокус», оскільки журнал дуже динамічний, а сайт - один з найкращих прикладів у своєму сегменті в Україні. «Я сподіваюся, що спільними зусиллями ми зробимо позиціонування проекту більш чітким і залучимо нову аудиторію», - сказав він.

 

Нагадаємо, у вересні редакції журналу та інтернет-проекту «Фокус» об'єдналися в одну, а головним редактором об'єднаної редакції стала Тамара Бабакова замість Михайла Гладкого.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY