detector.media
19.10.2011 11:05
У Миколаєві порушили справу за фактом замаху на журналіста

Слідчий відділ Ленінського районного відділу Миколаївського міського управління міліції порушив кримінальну справу за фактом розбою та замаху на умисне вбивство журналіста газети «Наш город» Олександра Влащенка в Миколаєві. Про це повідомляє відділу зі зв'язків з громадськістю УМВС у Миколаївській області.

 

Згідно з повідомленням, після нападу невідомих потерпілого госпіталізували з вогнестрельним проникаючим пораненням лобної області.

 

Як писала «Детектор медіа», пізно увечері 16 жовтня невідомі побили Олександра Влащенка та відібрали в нього редакційний фотоапарат Nikon і два мобільних телефони.

 

Справу порушено за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), а також ч. 2 ст. 15 і п. 6 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство з корисливих мотивів).

 

Міліція просить відгукнутися громадян, які володіють будь-якою інформацією про осіб, причетних до скоєння злочину, їх можливе місцезнаходження або обставини події, та гарантує конфіденційність і грошову винагороду.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY