detector.media
18.10.2011 16:00
McDonald’s запускає канал з власним контентом

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's запускає власну цифрову телемережу McDonald's Channel з контентом, розрахованим на клієнтів фаст-фуду. Про це пише Los Angeles Times.

 

Створення нішевого каналу курує компанія ChannelPort Communications LLC, що спеціалізується на розважальному контенті, технологіях і бренд-менеджменті.

 

Програмування McDonald's Channel буде локалізованим, залежно від місця розташування ресторану, та включатиме місцеві новини й розважальний контент. Програми для нового каналу розробляють магнат реаліті-шоу Марк Бернетт («Останній герой»), телеканал BBC America, та канал новин очевидців KABC-TV.

 

Програми будуть закільцьовані в годинні блоки, що ділитимуться на 20-хвилинні підблоки, у кожному з яких буде кілька рубрик: розповіді про спортсменів місцевих шкіл або коледжів, розповіді про місцевих жінок, огляд моди, мистецтва, музики, нічного життя тощо. Близько 8 хвилин щогодини буде віддано рекламі, з яких лише півтори хвилини - рекламі McDonald's.

 

Телемережа розгортатиметься протягом наступних кількох місяців і невдовзі буде доступною відвідувачам 800 ресторанів у південній та центральній Каліфорнії. Канал уже тестувався в Лос-Анжелесі, Сан-Дієго і Лас-Вегасі. Очікується, що він охоплюватиме 18-20 млн осіб щомісяця.

 

Ресторани McDonald's будуть оснащені двома великими екранами високої чіткості (high-definition). Аудіо лунатиме з екранів та динаміків на стелі. Той, хто не схоче дивитися чи чути канал, зможе поїсти у «тихій зоні».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY