detector.media
18.10.2011 11:53
Журналісти менш активні в пошуку роботи, ніж рекламісти та піарники

Журналісти проявляють на ринку праці таку ж активність, як і студенти. На одну вакансію у сферах «Мистецтво/Розваги/Мас-медіа» та «Початок роботи/студенти» зголошується в середньому 16 кандидатів. Про це стало відомо з результатів дослідження, яке провів Міжнародний кадровий портал hh.ua, повідомляє піар-служба порталу.

 

Аналогічну активність виявляють і спеціалісти у сфері транспорту й логістики.

 

Тим часом на одну пропозицію для маркетологів, рекламістів та піарників відгукуються 20 шукачів.

 

Найчастіше на пропозиції роботодавців відгукуються топ-менеджери, юристи, бухгалтери та фінансисти. У професійній сфері «Вищий менеджмент» на одну вакансію відгукується в середньому 31 кандидат. У сферах «Юристи» і «Бухгалтерія/Управлінський облік/Фінанси» - відповідно 30 і 23.

 

У професійній сфері «Управління персоналом/Тренінги» в середньому зголошуються 18 кандидатів. На одне робоче місце в продажах зголошуються 12 кандидатів, у науці та освіті - 10.

 

Довідка:

В ході дослідження було вивчено ринок праці за останній рік - з  вересня 2010 року по вересень 2011 року включно. Під одним відгуком мається на увазі спрощена процедура відправки резюме роботодавцю, яка дозволяє зробити це одним кліком.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY