detector.media
14.10.2011 14:32
Парламент заплатить «Радіо Ера» майже 850 тис. грн за радіотрансляції
У тендері брала участь ще одна компанія з медіагрупи народного депутата Андрія Деркача

Дирекція телерадіопрограм управління справами Верховної Ради за результатами тендеру 7 жовтня уклала угоду з ТОВ «ТРК "Радіо-Ера"» на послуги у сфері радіомовлення у 2011 році вартістю 844 тис. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

Згідно з конкурсною документацією, парламентська дирекція замовила виготовлення та пряму трансляцію у FM-діапазоні програм за участю керівництва Верховної Ради, голів комітетів та їх заступників, народних депутатів хронометражем не менше 40 хвилин тричі на тиждень по буднях.

 

Також замовлено виготовлення та трансляція у запису підсумкової інформаційно-аналітичної програми хронометражем до 5 хвилин раз на тиждень по буднях, та прямих включень кореспондента хронометражем до 2 хвилин безпосередньо з будівлі Верховної Ради згідно з медіапланом не менше десяти разів на місяць двічі на добу у дні пленарних засідань.

 

У тендері окрім «Ери» взяло участь тільки ТОВ «ПроАктив Медіа Консалтинг», засноване на той момент директором ТОВ «ТРК "Радіо Кохання"» (радіо «Дача») Владиславом Винником. «Радіо Ера» і «Дача» разом входили до медіагрупи народного депутата від Партії регіонів Андрія Деркача, однак нещодавно «Дачу» придбав радіохолдинг ТАВР.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY