detector.media
12.10.2011 12:09
«Воля» отримала ліцензії ще на п’ять міст

ТОВ «Воля-кабель» отримало ліцензії провайдера програмної послуги ще на п'ять міст - Запоріжжя, Полтаву, Суми, Черкаси та Чернівці. Відповідні рішення на засіданні 12 жовтня ухвалила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

 

Член Нацради Микола Фартушний пояснив, що йдеться про упорядкування діяльності компанії «Воля». Регулятор отримав листи від чинних ліцензіатів з групи компаній «Воля» у цих містах про їхню відмову від своїх ліцензій у разі позитивних рішень на користь «Волі-кабель». Ідеться про компанії «Кабельна інформаційно-телевізійна система» (Запоріжжя), «Полтавські телекомунікаційні системи», ТРК «Телесвіт» (Суми), «Черкаські телекомунікаційні системи» та «Чернівецькі телекомунікаційні системи».

 

У Запоріжжі ресурс «Волі» становитиме 136 програм/132 канали, кількість домогосподарств - понад 298 тисяч. У Полтаві ресурс - 130 програм/126 каналів, кількість домогосподарств - близько 115 тисяч. У Сумах ресурс - 127 програм/121 канал, кількість домогосподарств - понад 104 тисячі. У Черкасах ресурс - 135 програм/131 канал, кількість домогосподарств - понад  110 тисяч. У Чернівцях ресурс - 77 програм/74 канали, кількість домогосподарств - близько 97 тисяч.

 

Нагадаємо, на попередніх двох засіданнях Нацрада прийняла рішення про видачу ліцензій «Волі-кабель» у 10 містах: Вінниці, Кривому Розі, Рівному, Харкові, Херсоні, Львові, Севастополі, Сімферополі, Кіровограді та Краматорську. У всіх цих містах раніше вже надавали послуги компанії з групи компаній «Воля».

 

ТОВ «Воля-кабель» раніше володіло ліцензією провайдера лише на місто Київ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY