detector.media
11.10.2011 16:14
ТАВР призначив Соню Сотник директором «Дачі»
ТАВР призначив Соню Сотник директором «Дачі»
Формат і позивний поки не зміниться

Директором радіомережі «Дача», що увійшла до радіогрупи «ТАВР медіа», призначено радіоведучу Соню Сотник. Про це «Детектор медіа» повідомив директор ТАВРу Ігор Чернишов.

 

Соня Сотник (Геляс) навчалася в Інституті журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. З 1999 року працювала ведучою, згодом програмним директором на «Мюзік радіо», що входило до Радіогрупи УМХ, а також генеральним продюсером Радіогрупи УМХ. У 2007 році залишила УМХ. Є виконавчим продюсером рок-гурту «ТІК» і директором білоруського гурту «Ляпис Трубецкой» в Україні. Протягом останніх двох років разом із Сергієм Кузіним веде ранкове шоу «Камтугеза» на «Радіо Рокс». Записує власні пісні, у вересні 2011 року дала перший сольний концерт «Сонник №1».

 

За словами Ігоря Чернишова, формат і позивний мережі «Дача» не змінюватиметься. «Поки що нас усе влаштовує, "Дача" себе непогано почуває», - пояснив він.

 

Радіомережа «Дача» раніше мала назву Love Radio, згодом - L'радіо, орієнтувалася на молодих жінок. Навесні 2011 році мережа змінила програмування і позивний, придбавши в російської групи «Медиа Холд» права на відповідний бренд і формат. «Дача» мовить у 18 містах, в ефірі транслюються «найкращі взірці радянської, російської та української естради». Цільова аудиторія «Дачі» - жінки й чоловіки віком 30-49 років.

 

Ігор Чернишов розповів, що «Дача» інтегрується в радіогрупу на рівні з чотирма іншими мережами - «Русским радио», «Хіт ФМ», Kiss FM і «Радіо Рокс». Зокрема, вже розпочалося вимірювання аудиторії «Дачі» в рамках всеукраїнського дослідження MMI компанії TNS (раніше станція вимірювала тільки аудиторію в Києві).

 

Як повідомляла «Детектор медіа» з посиланням на власні джерела, ТАВР придбав «Дачу» в холдингу «Ера» Андрія Деркача. Орієнтовна сума угоди - $10-17 млн. Однак пан Чернишов зазначає, що ТАВР не придбав «Дачу», а «отримав актив в управління». Про зміну власників мережі він інформацією, за його словами, не володіє. Тим часом президент холдингу «Ера», до якого входила «Дача», Ігор Лоташевський підтвердив «Коммерсанту», що 26 вересня була закрита угода з продажу «Дачі» групі ТАВР.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY