detector.media
11.10.2011 14:32
Спеціалісти BBC провели тренінги для менеджменту «1+1»

Менеджмент групи компаній «1+1» пройшов тренінг ВВС з креативного мислення і організації креативних сесій. Тренінг провели спеціалісти BBC Academy Джейн Кленсі та Лінда Грін.

 

Джейн Кленсі працює на ВВС з 2002 року директором з маркетингу BBC World, міжнародного новинного каналу. До BBC Academy приєдналася 2008 року, розробляє спільно з продюсерами нові ідеї. Лінда Грін - директор з розвитку BBC Academy. Почала працювати на BBC як менеджер з досліджень. Брала участь у розробці проектів Watchdog, Blue Planet і Beat the Boss. Наразі разом з творчими групами розробляє ідеї для каналів, проводить тренінги з креативного мислення, а також бере участь у міжнародних конференціях, таких як CREA, у своїй рідній Італії.

 

«Ми провели два тренінги. Перший - з креативного мислення - для продюсерів, другий - про техніку проведення креативних сесій - для основних менеджерів групи. Доже задоволені результатами, зворотній зв'язок лише позитивний. Ми отримали багато прикладних і ефективних технік, якими тепер будемо користуватися постійно», - зауважує директор з персоналу групи Ганна Бараннік. За її словами, група має намір у подальшому співпрацювати з ВBC Academy за іншими темами.

 

Керівник відділу продажів «1+1» Дмитро Лисицький  відзначає, що під час тренінгу йому було цікаво порівняти підхід до брейнстормінгів спеціалістів BBC з тим, який практикують креативні агентства, із якими він стикався раніше.

 

Шеф-редактор «Сніданку з "1+1"» Юлія Жмакіна каже, що їй було цікаво подивитися на рутину власної роботи по-іншому: «Тренінг ВВС у цьому смислі виправдав усі сподівання.  Чудові прикладні техніки. Я навіть збираюся найближчим часом "потренуватися" з журналістами "Cніданку" за цими техніками». Продюсер «Голосу країни» Ірина Іонова також має намір переказати зміст тренінгу колегам, щоб вони використовували це у своїй роботі.

 

Вікторії Шульженко закордонні спеціалісти допомогли структурувати інформацію: «Часто, якщо в тебе багато неструктурованих ідей, ти втрачаєш багато конструктиву. Це стосується не лише виробництва контенту, але й програмних рішень, інших сфер, утому числі фінансової і управління персоналом. Методиками, про які ми говорили, користується увесь прогресивний світ, тому я дуже вдячна колегам з ВВС за структуризацію важливої інформації».

 

Нагадаємо, як повідомив в інтерв'ю «Детектор медіа» генеральний директор групи Олександр Ткаченко, «1+1» запускає навчальну практику для співробітників: 7 і 8 жовтня спеціалістів ВВС Academy Лінду Грін і Джейн Кленсі запросили провести майстер-класи з виробництва і маркетингу «Креативне мислення» і «Проведення креативних сесій».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY