detector.media
«Телекритика»
14.10.2011 08:18
Завершився чат з Миколою Княжицьким
Завершився чат з Миколою Княжицьким

На http://chat.detector.media завершилася чат-конференція з генеральним директором телеканалу ТВі Миколою Княжицьким на тему: «Новий сезон на ТВі. Судовий процес за підсумками цифрового конкурсу Нацради».

 

До обговорення пропонувалися питання: чому ТВі робить ставку на авторські публіцистично-аналітичні програми, в той час, коли інші канали - на розважальні проекти; перебіг судового процесу за підсумками цифрового конкурсу та інші.

 

Повний текст чату читайте на «Детектор медіа» незабаром

 

 

Микола Княжицький

 

 

Біографічна довідка:

 

Микола Княжицький народився 2 червня 1968 року у Львові в родині освітян.

Відомий журналіст і публіцист, автор низки аналітичних програм для українського телебачення.

У 1992 році закінчив факультет журналістики Київського державного університету. Другу освіту здобув пізніше на факультеті міжнародного права і бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка.

Почавши працювати спеціальним кореспондентом Держтелерадіо УРСР 1989-го року, згодом став ініціатором і керівником створення перших в Україні незалежних теленовин «Вікна». У 1994-му став одним із засновників і першим керівником телеканалу СТБ. Працював членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, є засновником, членом правління громадських організацій Фонд «Центр "Суспільство"», Асоціації захисту української культури «Український світанок». Викладав журналістську майстерність для студентів факультету журналістики Київського університету. Продюсер багатьох документальних фільмів та телевізійних програм, що перемагали на різноманітних конкурсах. Очолював групу компаній «Медіадім», зокрема й телеканал ТОНІС.

 

З 2008 року до сьогодні є генеральним директором телеканалу ТВі. Ведучий публіцистично-аналітичного тижневика «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Довганя

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY