detector.media
06.10.2011 18:11
Парламент не схотів обмежувати рекламу ліків
Симоненко хотів залишити рекламу ліків тільки у спецвиданнях, медичних закладах і аптеках

6 жовтня Верховна Рада відхилила законопроект № 8065 щодо обмеження реклами лікарських засобів. Зо документ, внесений народним депутатом Петром Симоненком (про внесення змін до статті 21 Закону «Про рекламу») проголосували всього 60 народних депутатів.

 

Проект передбачав обмеження реклами лікарських засобів, медичної техніки, методів профілактики, діагностики, лікування і реабілітації спеціалізованими виданнями та внутрішньою рекламою в медичних установах і аптеках.

 

Автор пропонував статтю 21 викласти у такій редакції: «Реклама лікарських засобів, медичної техніки, методів профілактики, діагностики, лікування і реабілітації може здійснюватися тільки у відповідних спеціалізованих виданнях, призначених для медичних установ та лікарів, або шляхом розміщення внутрішньої реклами у закладах охорони здоров'я, аптечних закладах, а також розповсюджуватися на семінарах, конференціях, симпозіумах з медичної тематики».

 

Як писала «Детектор медіа», профільний комітет з питань свободи слова та інформації відхилив законопроект Петра Симоненка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY