detector.media
06.10.2011 16:05
Віртуальний фотовернісаж «Кришталевий погляд дитинства»

В Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал» уперше відкрилася виставка дитячих фоторобіт у рамках фестивалю «Кришталеві джерела». На репродукції творів лауреатів та дипломантів ХХ Міжнародного дитячого молодіжного фестивалю можна подивитися і в нашій віртуальній галереї.

 

В одному залі зібрані роботи різних жанрів, виконані дітьми від 14 до 17 років. Роботи цих юних митців вперше представлені на огляд широкої аудиторії в одному з найвідоміших виставкових центрів України.

 

Національна рада закликає всіх не байдужих до розвитку цього виду мистецтва поділитися враженням про твори, думками про організацію заходу та залишити свої поради й рекомендації на майбутнє.

 

Член Національної ради Ірина Опілат уже неодноразово відзначала особливість атмосфери, яка панувала цього літа на фестивалі: «Атмосфера на фестивалі була абсолютно унікальна. Спробою відтворити те, що там було, є ця виставка. Фотовернісаж - це надзвичайно позитивне явище. Наше завдання - підтримати наше молоде покоління на такому рівні».

 

У перші дні роботи фотовернісаж зібрав чимало відвідувачів. Враженням поділилися гості з Німеччини та Росії, яких найбільше вразило те, що увагу дітей-фотохудожників привертає надзвичайно широкий тематичний спектр. Є роботи етнічного забарвлення, абстрактні твори, на релігійну, архітектурну тематику та інші.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY