detector.media
30.09.2011 16:29
Зеленський готує нову комедію до 8 березня

8 березня 2012 року у прокат вийде стрічка «Вісім перших побачень» виробництва «Території Кіно» за сценарієм «Студії Квартал-95». Про це повідомляється на сайті «Студії Квартал-95».

 

Як писала «Дуся», головні ролі у цьому фільмі виконуватимуть Володимир Зеленський та Оксана Акіньшина.

 

Продюсери фільму Катерина Гордецька, Володимир Зеленський, Андрій Радько, Сергій Шефір, Борис Шефір, Андрій Яковлєв. Креативний продюсер - Марюс Вайсберг. У ролях зіграють Денис Нікіфоров, Катерина Варнава, Ігор Жижикін, Олеся Железняк, Віктор Васильєв, Вікторія Боня.

 

Зйомки фільму стартували 25 серпня у Москві і триватимуть до 4 жовтня.



За сюжетом, головні герої фільму Лєра і Нікіта нічого не знають один про одного. Вони навіть ніколи не бачилися. Лєра (Оксана Акіньшина) - успішна телеведуча - збирається вийти заміж за Костянтина (Денис Нікіфоров), відомого тенісиста. Микита (Володимир Зеленський) - лікар-ветеринар - запропонував руку і серце Ілоні, завідуючій великої клініки пластичної хірургії (Катерина Варнава): «Їх вибір бездоганний і відповідає заданим параметрам. Одного вечора вони відправляються відзначити свої успіхи в особистому житті. Лєра - в компанії своїх подруг. Микита - зі своїми друзями. Але вранці Лєра і Микита опиняються в одному ліжку ... Вирішивши, що це наслідки надто веселої вечірки, молоді люди поспішно роз'їжджаються в різні сторони. Але наступного ранку все повторюється - Микита і Лєра знову разом, хоча кожен добре пам'ятає, що було вчора і як вони засинали вдома - кожен у себе ...», - йдеться у анотації до фільму.



«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY