detector.media
30.09.2011 15:34
Перший покаже молодіжний серіал «Перерва»

У жовтні Перший національний покаже український молодіжний серіал «Перерва» Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На Першому передбачений показ 12 серій. Зараз творча група працює над підготовкою другого сезону. На якому каналі він вийде - поки невідомо.

 

Серіал знятий дніпропетровськими кінематографістами. Сценаристи - Марк Лімаренко і Руслан Никулін, режисер - Андрій Опанасенко.

 

Разом зі звичайними школярами в серіалі взяли участь зірки телебачення, естради та кіно: Володимир Горянський, Віталій Козловський, Дмитро Коляденко, Борис Панський, Даша Малахова, брати Борисенки, Максим Неліпа та інші.

 

Музику написала група «Пара Нормальних» спільно з групою Green Silence.

 

Дія серіалу відбувається в елітній школі з ухилом у вивченні музики, малювання, хореографії, літератури. «У школі вчаться найрізноманітніші діти, серед яких є свої модниці і красуні, відмінники і ті, хто вчитися не бажають, романтики, хулігани і «мачо»,  зрадники і вірні друзі Протягом серіалу негативні персонажі усвідомлюють помилковість своїх життєвих позицій і перевиховуються. Долаючи різні перешкоди, потрапляючи в непрості ситуації, наші герої  дорослішають і  змінюються», - йдеться у повідомленні каналу.

 

За словами продюсера серіалу Олександра Лишанського, зйомки фільму проходили у різних містах - від Криму до Карпат, і «окрім розважально-виховної, ще однією метою нашого серіалу було продемонструвати красу нашої країни і показати глядачу найцікавіші місця».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY