detector.media
29.09.2011 18:29
«Радіо Шансон» позбулося партнерів у Харкові

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію харківській телерадіокомпанії «Сімон», яка мовила з позивними «Радіо Шансон» та, відповідно, була частиною однойменної радіомережі, що належить Business Radio Group. Відповідне рішення регулятор прийняв на засіданні 28 вересня.

 

Ліцензію переоформлено у зв'язку з тим, що компанія змінила позивні - з «Радіо Шансон» на «Радіо сто шість і шість». А разом з тим і власників, юридичну адресу, організаційно-правову форму і керівників.

 

Керуватиме компанією директор Геннадій Ткаченко замість колишньої голови правління Наталії Дрозд. Власниками компанії тепер є: ТОВ «Інвестиційна група ДАД», Фірма «Давтян і К», Туристична фірма «ДІК тур» та ТОВ «Давтян і компанія». Діючою ліцензією не передбачено трансляцію програм іншого мовника.

 

Як пояснили «Телекритиці» у юридичному відділі Business Radio Group, ТРК «Сімон» була партнером «Радіо Шансон». Нещодавно було прийнято рішення розірвати угоду з ТРК, тому компанія вирішила повернутись до своїх старих позовних і працювати окремо. Розірвання угоди пов'язано з тим, що у 2009 році Business Radio Group отримала власну частоту 103,5 МГц у смт Солоницівці Харківської обл., яка охоплює і Харків, що дало їй можливість працювати у місті без посередників.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY