detector.media
27.09.2011 21:17
Трансляцію відкриття «Олімпійського» на «Україні» забезпечить ISTIL

Трансляцію урочистого відкриття Національного спортивного комплексу «Олімпійський» забезпечить продакшн-компанія ISTIL Studios, повідомляє її прес-служба.

 

Нагадаємо, пряма телевізійна трансляція відбудеться 8 жовтня на телеканалі «Україна».

 

Для забезпечення високого рівня трансляції двогодинного заходу Istil Studio працюватиме п'ять робочих змін, повідомляє компанія. За словами технічного директора Євгена Лапіна, вибір організаторів пояснюється тим, що жодна телепродакшн-студія України не працює на таких подіях із зображенням у форматі НD і «не може забезпечити максимальної кількості камер, а відповідно і забезпечити трансляції на такому рівні».

 

Нагадаємо, під час церемонії у театральних постановках, в яких візьмуть участь понад 2000 чоловік, покажуть заснування і хрещення Києва, розкажуть історію українського козацтва. В урочистому параді реконструйованим стадіоном пройдуть «легенди» спорту, юніори футбольних клубів та волонтери. З вітальним словом до українців з арени стадіону звернеться президент України Віктор Янукович. Також під час церемонії співатимуть Гайтана, Таїсія Повалій та Ані Лорак. Завершиться церемонія 40-хвилинним виступом Шакіри.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY