detector.media
22.09.2011 13:26
У Безулик говоритимуть про економічну безпеку, у Княжицького – про 10-ліття «Детектор медіа», афганців і футболки

22 вересня на телеканалі ТВі однією з тем програми «Вечір з Миколою Княжицьким» буде 10-ліття «Детектор медіа» та премія «Фаворит телепреси-2011». Гостею ток-шоу, відповідно, стане шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У ток-шоу також обговорюватимуть причини штурму Верховної Ради ветеранами-афганцями. Про це розповідатимуть очевидці-ветерани Олег Міхнюк та Олександр Ковальов. Також до студії прийдуть учасники «Форуму видавців» у Львові професор Гарвардського університету Григорій Грабович та російський соціолог та перекладач Борис Дубін.

 

А директор компанії «Prostoprint» Денис Олейников (виробник футболок «Спасибо жителям Донбаса») розповість, чому через загрозу арешту виїхав разом з рідними поза межі України.

 

Цього ж дня на 5-му каналі в суспільно-політичному ток-шоу «РесПубліка з Анною Безулик» ведуча з гостями у студії Наталею Королевською (БЮТ) та Олексієм Плотніковим (ПР) говоритимуть про економічну безпеку.

 

«МВФ попереджає: чи витримає здоров'я української економіки нову хвилю світової економічної кризи? Модернізація чи терор: чому влада та опозиція б'ються довкола законопроектів уряду? Пільги не для всіх: хто в сьогоднішній Україні має право на соціальні гарантії? Довіра народу: наскільки великим виявиться кредит на проведення реформ? Україна і світ між двома кризами: як можна забезпечити добробут українських громадян?», - анонсує прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, що «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі виходить о 21:00, «РесПубліка з Анною Безулик» на 5-му каналі - о 22:00.

 

Ірина Гамбаль, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY