detector.media
19.09.2011 15:20
Працівники АТН зав’язали роти і принесли Кернесу труну

Під будівлею харківської мерії розпочався пікет, організований співробітниками телекомпанії АТН, яка наразі позбавлена можливості виходити в ефір. Про це йдеться на сайті АТН.

 

Як зазначається, всього зібралося близько сотні людей. Підтримати колектив АТН прийшли представники інших харківських ЗМІ, правозахисники і харків'яни.

 

Учасники пікету тримають плакати з написами «Хто кого боїться?», «Новини без добавок», «Новинна дієта від мера». У всіх журналістів роти зав'язані чорними стрічками.

 

Під стінами мерії встановлена трибуна, з якої ведучий Олександр Тихонов наживо зачитує свіжий випуск новин.

 

Крім того, співробітники АТН спорудили символічну труну для свободи слова. Вони понесли його міському голові Геннадію Кернесу.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, харківський телеканал АТН («Агентство Телевидения Новости») звинувачує міського голову Геннадія Кернеса у «безпрецедентному тиску» та підозрює його у зловживанні службовим становищем, яке призвело до позбавлення каналу можливості виходити в ефір. Зокрема, АТН заявляє, що Геннадій Кернес чинить тиск на Харківську санітарно-епідеміологічну станцію, Харківський ОРТПЦ, провайдерв «Датагруп» і «Велком. Телеком». Окрім АТН, було припинене мовлення телеканалів «Фора» і «А/ТВК», які транслювали новини АТН.

 

У свою чергу, Харківська СЕС заявила, що «ніякого тиску на органи державного санітарно-епідеміологічного нагляду і, зокрема, на Харківську міську СЕС харківський міський голова Геннадій Кернес не чинить».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - comments.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY