detector.media
17.09.2011 14:01
У Харкові обікрали знімальну групу «1+1»

16 вересня в Харкові невідомі пограбували знімальну групу телеканалу «1+1». Як повідомляє mediaport.ua, у центрі міста - на майдані Свободи - з автомобілю  Mitsubishi L200 викрали відеокамеру, відеореєстратор і GPS-навігатор.

 

Інцидент стався з журналістом Андрієм Баррташовим і оператором Сергієм Олексієвим. Разом вони пішли до офісу, розташованого на майдані Свободи, 8, щоб пообідати. Раптом спрацювала сигналізація, на брілку висвітилося, що машина відчинена. Визирнувши з вікна четвертого поверху, журналісти побачили, як з дверцят виходить чоловік із сумкою з камерою на плечі. Коли оператор побіг донизу, нікого вже не було.

 

У сімці була камера Panasonic з мікрофонами і проводами, усього вартістю близько $8 тис.

 

Як повідомив Андрій Барташов УНІАНу, на майдані Свободи розташований корпункт телеканалу.

 

«У нас правило: ніколи не залишати в автомобілі знімальну техніку, а вчора ми цього не зробили, вирішивши, що буквально за п'ять хвилин обідньої перерви нічого не трапиться», - сказав він.

 

На місце події, зазначив він, була викликана міліція.

 

Напередодні у випуску новин ТСН вийшов репортаж з Харкова про проблеми з ефіром місцевого телеагентства АТН.

 

За словами пана Барташова, він не хотів би пов'язувати ці дві події. Він зазначив, що «1+1» на сьогодні поки що єдиний із центральних телеканалів, який зробив матеріал про проблеми харківського АТН.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY