detector.media
15.09.2011 12:37
НТН запускає підсумкові новини «Головний свідок»
НТН запускає підсумкові новини «Головний свідок»

Телеканал НТН запускає підсумкову інформаційно-аналітичну програму «Головний свідок», яку вестиме Наталя Маслова (на фото). Перший випуск вийде в ефір у суботу, 17 вересня, о 12:00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Головний свідок» - це підсумковий випуск щоденної програми «Свідок». У ньому будуть розкриті нові подробиці сюжетів, які вже були в ефірі та показаний фінал історій, розказаних журналістами «Свідка» протямго тижня, що минув.

 

За словами Наталі Маслової, у «Головному свідку» будуть зібрані найбільш резонансні події останніх днів - починаючи від катастроф і стихійних лих, дорожніх пригод, соціальних проблем і до кумедних, курйозних моментів. «Причому простою констатацією "Головний свідок" обмежуватися не буде. Ми робимо акцент на тому, щоб кожен глядач після кожного показаного сюжета зміг зробити для себе певний висновок. І вчився не на своїх, а на чужих помилках», - зазначила ведуча.

 

«Специфіка програми "Свідок" така, що в ефірі немає прямого переказу політичних та економічних подій, що відбулися в нашій країні, а є розповідь про їхню проекцію на життя реальної конкретної людини. Найбільші і найрезонансніші події будуть показані ще раз у випуску програми "Головний свідок" для того, щоб теми, які піднімалися протягом тижня у випусках "Свідка", не залишалися підвішеними в повітрі», - описав суть нового проекту виконавчий продюсер НТН Олександр Мельничук.

 

Кримінальні новини «Свідок» виходять на НТН із січня 2006 року. З вересня 2008 року після закриття інформаційної програми «Вчасно» «Свідок» став основною інформаційною програмою каналу та переформатувався в бік «екстремальних новин».

 

Наталя Маслова вела на НТН новини «Вчасно», а з листопада 2008 року стала ведучою «Свідка».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY