detector.media
14.09.2011 17:07
«Телетріумф-2011» судитимуть більше 100 експертів. Точна дата церемонії ще не визначена

Роботи номінантів на Національну телевізійну премію «Телетріумф-2011» оцінюватимуть більше 100 експертів. Близько 40% із них - лауреати «Телетріумфу» минулих років. Про це на прес-конференції 14 вересня повідомила член оргкомітету Катерина Котенко.

 

Повний перелік імен експертів оргкомітет поки не оголосив, однак уточнив, що вимоги до експертів - кілька років досвіду у сфері телебачення, продакшну або журналістики та визнання на медіаринку.

 

Правила голосування, за словами пані Котенко, не змінилися: кожен експерт переглядає конкурсну роботу на сайті «Телетріумфу» в особистому інтернет-кабінеті і виставляє оцінки. Три роботи, які отримали найбільшу кількість голосів у номінації (або 4-5 робіт, якщо кількість балів однакова), потрапляють до шорт-листа. А ім'я переможця в кожній номінації оголосять на святковій церемонії. Незалежний аудит голосів, як і раніше, проводить компанія Ernst & Young.

 

Коли саме відбудеться церемонія - наразі невідомо. Раніше повідомлялося, що 18 жовтня, однак тепер оргкомітет не називає точну дату. Телевізійну трансляцію забезпечить телеканал «Інтер», який і фінансує її. Конкурсну частину «Телетріумфу» (підготовка конкурсу, робота сайту й аудиторів) фінансує Індустріальний телевізійний комітет.

 

Пізні строки проведення конкурсу пані Котенко пояснила тим, що цього року влітку телесезон не припинявся, тож телекомпанії й продакшни попросили оцінити у «Телетріумфі-2011» літній сезон. А член оргкомітету Лариса Мудрак відзначила, що церемонія з кожним роком посувається ближче до Дня працівника радіо і телебачення (16 листопада).

 

«Телетріумф-2011», як писала «Детектор медіа», має 40 номінацій. «Щоб дізнатися, які потрібні номінації, ми проводили опитування телекомпаній і продакшнів. Номінацій загалом 40, але ми пропонуємо учасникам конкурсу протягом найближчих двох тижнів надати оргкомітету пропозиції щодо номінацій», - сказала пані Котенко. Приміром, оргкомітет невдовзі розглядатиме пропозицію щодо включення до переліку номінації «Відкриття року».

 

Новацією цьогорічного конкурсу стала поява номінацій «Оригінальна розважальна програма» та «Форматна розважальна програма». Щодо них у потенційних учасників виникає найбільше запитань до оргкомітету, зазначила пані Котенко. Також телеканали цікавляться, як номінувати ведучих інформаційних програм, які працюють у парі.

 

Нагадаємо, що прийом заявок триває з 12 по 23 вересня включно. Вартість однієї заявки на участь у конкурсі «Телетріумф-2011» становить для загальнонаціональних телекомпаній та організацій 1000 грн, для регіональних - 500 грн.

 

Станом на 14 вересня заявок на «Телетріумф» поки не надходило.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY