detector.media
31.08.2011 14:44
Big Brother вийде на К1 у вересні

Реаліті-шоу Big Brother вийде на каналі К1 у вересні цього року. Про це ТК повідомила прес-служба проекту Big Brother в Україні.


Як зазначається в повідомленні, генеральний продюсер шоу Ярослав Осташкевич запрошує українських журналістів взяти участь у проекті: «Я запрошую журналістів у наше шоу, подивіться, поживіть один день замість наших учасників».

 

Він підкреслив, що цей проект є універсальним для всіх країн: «Всі ми люди, всі ми в чомусь схожі, але можу сказати, що під час кастингів в Україні було багато цікавих потенційних учасників. Такого проекту не було раніше в Україні. Його концепція дуже цікава і проста одночасно - 14 учасників сто днів живуть у будинку з людиною, якої фактично немає, вони її не знають і не бачать, тільки чують її Голос, але саме вона дивиться за ними і дає їм завдання», - зазначив Осташкевич.


Нещодавно відбувся фінальний кастинг на шоу Big Brother в Україні. Близько 150 юнаків та дівчат, відібрані на попередніх етапах, цілий день виконували завдання шоу, демонстрували свої здібності. З них тільки 12 стануть учасниками проекту, ще двоє будуть відібрані за результатами онлайн-кастингу.

 

Нагадаємо, група «Інтер» оголосила про кастинги на реаліті-шоу за форматом Big Brother у липні цього року.

 

Раніше ТК припускала, що, можливо, проект Big Brother вийде на каналі К1.

Нагадаємо, оригінальне шоу Big Brother - формат реаліті, адаптований у понад 20 країнах. Програма стартувала 1999 року на нідерландському кабельному каналі Veronica-TV. Головна ідея була запозичена з антиутопії Джорджа Оруела «1984». У Британії шоу Big Brother вийшло в ефір у 2000 році. Згодом у програми з'явилися «клони» у різних країнах світу - Швейцарії, Росії, Таїланді. Власник формату - Endemol.


«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY