detector.media
31.08.2011 14:23
Юрій Макаров і Валентина Руденко вестимуть програми про документальне кіно на ТВі

Журналіст Юрій Макаров вестиме на каналі ТВі рубрику, присвячену документальним фільмам про видатних особистостей і сучасний спосіб життя в Європі. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів генеральний директор ТВі Микола Княжицький.

 

За словами пана Княжицького, в ефірі ТВі будуть три слоти документального кіно: історичні фільми, фільми про видатних особистостей та про психологію і стосунки між людьми. Кожен слот матиме окремого ведучого. Історичну рубрику вестиме харківський історик і тележурналіст Олександр Зінченко, який раніше вже співпрацював з ТВі у рамках програми «Знак оклику». Рубрику про особистостей і сучасний спосіб життя у Європі вестиме Юрій Макаров. Рубрику про психологію та стосунки між людьми вестиме журналістка і психолог, ім'я якої пан Княжицький поки не розголошує.

 

Рубрика Юрія Макарова називатиметься «Цивілізація», рубрика Олександра Зінченка - «Згадати все».

 

Також, за словами пана Княжицького, у новому сезоні ТВі будуть два слоти вихідного дня, присвячені українській документалістиці та фестивальному документальному кіно, якими опікується заступник генерального директора Валентина Руденко. Пані Руденко вестиме програму «ua. doc», у якій обговорюватиме з гостями студії українські документальні стрічки.

 

Нагадаємо, що новий сезон на ТВі стартує 5 вересня. За словами пана Княжицького, нові документальні слоти стартують поступово протягом вересня-жовтня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY