detector.media
31.08.2011 11:34
Програма «ПРАВОкація» на телеканалі ZIK вийде в оновленому форматі і з новою ведучою

Програма журналістських розслідувань «ПРАВОкація», що транслюється на львівському телеканалі ZIK, у новому телесезоні змінить формат і час виходу. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Крім того, тепер на проекті двоє ведучих. До Галини Роспопи, яка раніше вела програму, долучиться журналіст Анна Кузюта. «Зміниться і стиль програми: львівський "блокбастер" розпочинатиме справжня детективна історія, де у головній ролі - агенти, які переслідують правопорушників», - йдеться у прес-релізі.

 

Автори програми планують розширити коло тем. Зокрема, «ПРАВОкація» подасть судовий позов у міжнародний суд проти журналу, який опублікував статтю, в якій назвав українців нацією заробітчан, наймичок та повій.

 

«"ПРАВОкація" і далі порушуватиме складні, резонансні теми, не зважаючи на те, що команда програми наражається на ризик. Ми проаналізували нашу роботу за останній рік і побачили певну тенденцію: у кожній другій програмі на адресу журналістів лунають погрози. Деколи ці погрози насторожують, але не зупиняють», - зазначає Анна Кузюта.

 

 

 


 

 

 

У новому сезоні програма «ПРАВОкація» в ефірі о 21.45.

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото надане прес-службою телеканалу ZIK

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY