detector.media
26.08.2011 12:36
Марк Дакаскос приїде на Київський кінофестиваль

Американський актор і майстер бойових мистецтв Марк Дакаскос стане гостем Київського міжнародного кінофестивалю (КМКФ), який пройде 17-22 вересня 2011 року. Про це повідомляє сайт «Подробиці».

 

Дакаскос підтвердив свій приїзд в українську столицю, повідомили в прес-службі КМКФ.

 

Нагадаємо, що гостем фестивалю стане також один з улюблених акторів Тарантіно Майкл Медсон, зірка «Скажених псів», «Міста гріхів» і «Вбити Білла».

 

Журі короткого метра очолить продюсер фільмів Феліні Анджело Джаконо, що працював також з метрами італійського кіно Роберто Росселіні і Марчелло Мастроянні. Ретроспектива фільмів за участю Мастроянні - теж в програмі фестивалю.

 

Як повідомив генеральний продюсер Kievfilmfestу Федір Крат, цього року кінопокази та основні події фестивалю пройдуть у форматі open air. Більш того, фільм гран-прі визначать глядачі, а не традиційне журі фестивалю. Це стосується конкурсу повнометражних фільмів. Короткий метр, як і раніше, оцінюватимуть експерти.

 

Цього року на фестиваль було заявлено більше 400 фільмів, з яких міжнародна група експертів кіно відібрала для участі в основній конкурсній програмі 8 фільмів повного метра з різних країн, включаючи новий фільм українського режисера Юрія Ільєнка «Тій, хто пройшов крізь вогонь», і «25 короткометражок».

 

«Ми ставимо амбітні цілі відкривати нові імена, підіймати гострі проблеми суспільства і вносити свій реальний внесок до їх рішення. Здійснювати благодійні проекти і давати молодому поколінню талановитих режисерів і сценаристів ключ до самореалізації», - заявив генпродюсер фестивалю.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY