detector.media
25.08.2011 12:55
Ранкова програма на «Інтері» змінила ведучих

Ранкову програму на «Інтері» «З новим ранком» в осінньому сезоні вестимуть нові ведучі - Дарина Капустян і Ліна Нерус. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба телеканалу.

 

Крім того, програму буде переформатовано - з'являться нові рубрики, зокрема рубрика для батьків «Доктор К», у якій розповідатиметься, як зберегти здоров'я дитини.

 

Разом з тим в оновленій програмі залишаться старі рубрики: «Автопідйомник», «Ваші гроші», «Ідеї для дому», «Гаджети» (про новинки в світі портативних пристроїв), «Знак якості» і «Весела квартира» (серія авторських позитивних сюжетів ).

 

Програма «З новим ранком» виходить по буднях о 7:10 на «Інтері».

 

 


 

Ліна Нерус (ліворуч) і Дарина Капустян

 

Нагадаємо, на початку серпня команда «З новим ранком» пішла у тритижневу відпустку. За інформацією ТК, керівництво каналу розглядало можливість переформатувати проект.

 

Оновлене ранкове шоу з'явилось на «Інтері» 14 лютого 2011 року. Тоді проект вперше за останні роки змінив назву - на «З новим ранком», оскільки раніше називався «Ранок з "Інтером"».

 

З березня шоу вели дві пари: Ігор Діденко та Гліб Тимошенко і Кароліна Ашіон та Костянтин Оніщенко, які позмінно чергувалися.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY