detector.media
24.08.2011 18:25
«Квартал-95» розпочав зйомки фільму про перемогу України у футбольному чемпіонаті світу серед бомжів

20 серпня «Студія Квартал-95» і компанія «Сінема Проджект Груп» розпочали зйомки 4-серійного телевізійного фільму «Чемпіони з підворітні». Про це повідомляє прес-служба студії.

 

В основу фільму покладена перемога збірної України на чемпіонаті світу 2009 року з вуличного футболу серед бомжів, що проходив у Мілані. Цей чемпіонат проводиться щорічно з 2003 року і його офіційно підтримують уповноважений ООН з питань спорту, благодійний фонд УЄФА, міжнародна мережа вуличної преси (INSP), компанія Nike, футбольні клуби «Манчестер Юнайтед» і «Реал Мадрид».

 

Головні діючі особи фільму і деякі драматичні моменти - вигадані, однак прототипами героїв стали реальні люди, а поворотами сюжету - справжні ситуації.

 

За сюжетом Міхалич - колишній знаменитий гравець відомої футбольної команди, який переживає не найкращі часи, намагається зібрати команду на чемпіонат світу з футболу для бомжів. У команді опиняються друзі з часів дитбудинку Стьопа і Богдан, Похмурий, який намагається полишити кримінальне минуле, а також наркоман Максим. До Італії на чемпіонат їде також дочка Міхалича Оксана, щоб зустрітися з матір\'ю, яка багато років тому залишила родину.

 

Режисером фільму став Ахтем Сейтаблаєв, сценарій написали Микола Рибалка, Володимир Жовнорук і Ахтем Сейтаблаєв, автори ідеї - Ахтем Сейтаблаєв та Іванна Дядюра. У ролях - Олексій Горбунов, Дмитро Пєвцов, Саша Кобзар, Олена Шамова, Ольга Дроздова, Іван Добронравов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY