detector.media
20.08.2011 12:34
Новий зняв фільм про Богдана Ступку

24 серпня Новий канал покаже фільм до 70-річного ювілею актора та художнього керівника Національного драматичного театру імені Івана Франка Богдана Ступки - «Богдан Ступка. Жива легенда». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За словами помічника картини Андрія Очерета, зйомки фільму відбувалися у Львові, Москві, Одесі. Автори фільму намагалися відкрити глядачам «невідомого Ступку». У картині актор розповідає про дитячі спогади, розчарування, надії та мрії.

 

«Наприклад, у Львові Богдан Сильвестрович привів нас на свою першу роботу в обсерваторії, - розповідає пан Очерет. - Він там працював, коли йому було приблизно 20 років. До його обов\'язків входило фотографування зірок. Щоб ви розуміли: витримка кадру при такій зйомці складає 30-45 хвилин (за ніч, можна зробити лише 3-4 знімка). І впродовж цього часу майбутньому актору потрібно було сидіти і повільно розвертати телескоп. Залишити й піти неможна, адже зірка пересувається і знімок буде зіпсовано. Богдан Сильвестрович нам зізнався: "Тоді я вважав цю роботу просто жаливою! Пам\'ятаю, йдемо ми з друзями на дискотеку, я знайомлюся з дівчиною, танцюю, дивлюся на годинник - мені вже час знімати зірки. Виходжу на вулицю, а сам молюсь: хоч би там було хмарно"».

 

Фільм буде без закадрового тексту, побудований на інтерв\'ю, емоціях та спогадах самого актора та його близьких друзів. Зокрема, участь у проекті взяли Ада Роговцева, Тігран Кеосаян, Геннадій Хазанов, Галина Волчек. У фільмі розповідатиметься про те, чим Богдан Ступка захоплювався в дитинстві, чому відмовився від кар\'єри в Москві, як познайомився з дружиною.

 

«Він людина, якого саме життя викликало на біс! Він обличчя нашої країни у світі. Тому не даремно стрічка виходить у День Незалежності», - наголосив Андрій Очерет.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY