detector.media
17.08.2011 12:14
«Чорноморська ТРК» хоче у суді оскаржити результати цифрового конкурсу

«Чорноморська ТРК» планує подавати до суду на Національну раду з питань телебачення та радіомовлення  і просити визнати результати конкурсу на вільні місця в цифрових мультиплексах (багатоканальних телемережах МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5) із регіональним покриттям у Криму такими, що не відповідають дійсності. Про це «Детектор медіа» розказав Олександр  Янковський, генеральний продюсер  «Чорноморської ТРК».

 

Як уже повідомляла ТК, у Криму місця у мультиплексі МХ-5  у містах Алупка, Алушта, Білогірськ, Джанкой, Євпаторія,  Керч, Красноперекопськ, Старий Крим,  Судак,  Феодосія,  Ялта, селищя Ганнівці-РРС та Чапаївка, селищах міського типу Кіровськ, Партеніт та Фарос отримали: державна телерадіомовна компанія «Крим», «Телерадіокомпанія ІТВ», ТОВ «Лідер ТВ». Також у Севастополі перемогли державна телерадіомовна компанія «Крим», ТОВ «Лідер ТВ», ДО «Севастопольська регіональна державна телерадіокомпанія», ТОВ «Медіа ТБ Севастополь». А у Сімферополі - державна телерадіомовна компанія «Крим», ТОВ «Лідер ТВ», «Телерадіокомпанія ІТВ», ТОВ «ЄС Продакшен груп» (UBR).

 

ТОВ «Чорноморська телерадіокомпанія» місць у мультиплексі не отримала.

 

«Ми спробуємо обдумати те, що відбулось. А надалі подаватимемо позов до українських судів. Якщо українські суди не визнають нашу правоту, тоді ми дійдемо до Європейського суду», - зазначив пан Янковський

 

Нагадаємо, 16 серпня Нацрада розпочала підводити підсумки конкурсу на місця у цифрових мультиплексах з регіональним покриттям. За словами голови Нацради Володимира Манжосова, на регіональне та місцеве мовлення подано 1055 заяв від 182 телерадіоорганізацій. З них 37 регіональних і 135 місцевих мовників.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY