detector.media
13.08.2011 13:52
Фільм про братів Кличків вийде в український прокат 6 жовтня
В українських кінотеатрах документальний фільм «Кличко. На ринзі» (Klichko) німецького режисера Себастьяна Денгарда демонструватимуть з 6 жовтня 2011 року, повідомляє газета «Сегодня». 

«Фільм не лише про бокс, - означив ЗМІ концепцію сам режисер. – Він про чесноти, які нагадають нам про традиції давно минулих часів. Мова йде про лицарство, дисципліну та цілеспрямованість. І головне в цій історії – родинні стосунки, беззастережна братська любов, яка надає цим двом неординарним людям таку силу, що перед ними здригається весь боксерський світ. Цю братську любов я і намагався зафільмувати на кіноплівку».

Протягом двох років Денгард супроводжував боксерів під час перебування Кличків в Україні, США, Німеччині, Казахстані, Канаді, Австрії і Швейцарії. 

Прем’єра біографічної стрічки про відбулася 24 квітня на фестивалі спортивних фільмів Tribeca (Нью-Йорк). Окрім цього показу в США, фільм був у німецькому прокаті та презентувався на Одеському міжнародному кінофестивалі в Україні. Очікується, що у кінці жовтня картина потрапить у прокат США.  

Себастьян Денгард – відомий німецький кінорежисер, автор численних документальних телефільмів про Другу світову війну, зокрема стрічки «Сталінград», картин про історію німецьких міст і про спорт. Його роботи відзначені  багатьма нагородами, у тому числі й телепремією Emmy. «Кличко» став першим фільмом, відзнятим Денгардтом для кінопрокату, а також дебютною стічкою, присвяченою боксу.

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY