detector.media
05.08.2011 19:05
Зеленський і Шефіри пішли з «Інтера»

5 серпня Володимир Зеленський, Сергій і Борис Шефіри залишили свої посади на телеканалі «Інтер», повідомляє прес-служба каналу.

 

Такі рішення керівники «Студії Квартал-95» пояснюють бажанням сконцентрувати свій творчий потенціал на виробництві нових телепрограм, серіалів і кінофільмів для потреб усіх каналів U.A. Inter media group, а також для російського ринку - у зв'язку з попитом на їх проекти, «що різко збільшився».

 

У прес-релізі зазначається, що «Студія Квартал-95» залишається основною виробничою базою медіагрупи «Інтер» на наступні телесезони. «За 10 месяцев пребывания "Студии Квартал-95» в команде "Интера" удалось запустить большое количество новых успешных проектов и удержать лидерство канала по всем основным аудиториям», - зауважує «Інтер».

 

Нагадаємо, за інформацією достовірних джерел «Дусі», Володимир Зеленський ще на початку літа збирався залишити посаду генерального продюсера телеканалу «Інтер».

 

На цю посаду його призначили восени 2010 року. Тоді ж до складу правління каналу було введено Володимира Зеленського та Сергія Шефіра.

 

Хто обійме вакантні посади, «Інтер» наразі не повідомляє.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY