detector.media
05.08.2011 17:53
Віктор Самойленко сподівається, що в «Поверхности» залишилися «платні» права на матчі

Президент групи компаній «Поверхность» Віктор Самойленко сподівається, що в його телегрупи залишилися права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи в платних пакетах телебачення. Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа».

 

«Ми сподіваємося, що в нас залишаться платні права. Ми самі ще не отримали відповіді від УЄФА. Думаю, про рішення ми дізнаємося наступного тижня», - сказав він.

 

На уточнення «Детектор медіа», що на своєму сайті УЄФА вже назвала групу «1+1» своїм «контент-партнером» в Україні замість групи «Поверхность» він сказав, що хоче дочекатися офіційних документів від УЄФА.

 

За словами пана Самойленка, група «1+1» виграла тендер на ефірні права, який цього року УЄФА вирішила проводити самостійно. «Раніше тендер на ефірні права проводили ми. Перший рік у нас була проблема з НТКУ, яка не заплатила гроші. Другий рік нібито все було нормально у співпраці з ТРК "Україна" та ICTV, але я думаю, що їх (УЄФА. - ТК) не вдовольнила сума. Тому на третій рік вони вирішили проводити тендер самостійно», - зазначив він.

 

«Знімати матчі зобов'язані власники ефірних ліцензій. Але ми знімали всі матчі, так як ефірні канали не мали можливостей. Цього року у зв'язку зі значною кількістю українських команд у турнірі ми сказали, що не зможемо виконати свої зобов'язання по зйомці. Тому що забагато команд, і за правилами УЄФА за це взагалі відповідають ефірні канали. Але я передбачаю, що вони знову "навантажать" цим нас», - додав пан Самойленко.

 

Нагадаємо, 4 серпня група «1+1» виграла тендер на трансляцію турнірів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи сезону 2011/2012 і, як ідеться в заяві УЄФА, стала контент-партнером УЄФА в Україні замість «Поверхности».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY