detector.media
04.08.2011 11:50
Fresh Production стала представником американської компанії, що організовує зйомки за межами США

Українська кінокомпанія Fresh Production стала представником американської компанії The Film Office (Лос-Анджелес, США) в Україні. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

The Film Office займається пошуком партнерів для голлівудських кіновиробників у різних країнах світу та організацією зйомок за межами США. За інформацією компанії, на сьогодні у Голлівуді затребувані європейські майданчики з добре розвинутою індустрією.

 

Голова правління Fresh Production Олег Щербина зазначив, що на сьогодні його компанія працює над проектом «Любов вбивці», для якого підшукували партнерів у США. Співпраця з The Film Office, на його думку, дозволить налагодити зв\'язки з американськими компаніями.

 

Засновник The Film Office Павел Черні має великі надії щодо організації зйомок в Україні: «Тому що, по-перше, ця країна має велику традицію кіновиробництва, і по-друге, вироблені там фільми, які мені вдалось переглянути, високої професійної якості. Україна має величезний вибір локацій, які можуть бути використані для зйомок фільмів найрізноманітніших жанрів».

 

Також він зазначив, що наразі веде переговори з однією американською компанією, якій потрібно провести зйомки в Чечні та ув Москві. «Так як Київ легко може замінити Москву (там є все, окрім Красної площі), окремі частини Криму з мечетями та мусульманським населенням дуже схожі на Північний Кавказ - це може стати початком спільного кіновиробництва», - сказав пан Черні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY