detector.media
04.08.2011 11:05
«Факти» ICTV покажуть цикли спецрепортажів до Дня Незалежності

ICTV запускає цикл спецпроектів до 20-річчя Незалежності України у «Фактах». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект стартує 4 серпня і триватиме до 24 серпня. Канал покаже серії спецрепортажів «20 Незалежних», «Українці про незалежність» та «Визначні українці у світі».

 

Цикл «20 Незалежних» розповідатиме про життя українців за останні 20 років. «Нам хочеться, щоб після кожного сюжету ми згадали щось особисте і приємне, адже це великий період життя - 20 років, у когось народилась перша дитина, хтось вперше поїхав за кордон, а хтось відкрив прибутковий бізнес. Нам хочеться, щоб після кожного сюжету кожен із нас сказав: "А дійсно, це було так давно і так недавно, і все це ми пережили разом, однією країною, одним народом, однією сім\'єю"», - зазначає головний редактор інформаційної служби Олена Фроляк.

 

У проекті «Українці про незалежність» люди рівзних професій: лікарі, вчителі, пожежники, будівельники, юристи, водії, двірники, митці, школярі, студенти - розповідатимуть про свої сподівання на майбутнє.

 

Проект «Визначні українці у світі» присвячено видатним представникам діаспори, які прославили Україну за межами держави.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY