detector.media
01.08.2011 14:01
«Воля» розширила наповнення цифрових і HD-пакетів

Компанія «Воля» з 1 серпня розширила свої цифрові пакети, які пропонуються київським абонентам, телеканалами Outdoor Channel і DanceTrippin TV. Про це повідомляє піар-служба провайдера.

 

Нові телеканали будуть доступні в режимі промо-перегляду в цифровому базовому пакеті «Україна і світ», після закінчення якого їх можна буде постійно дивитися в розширеному пакеті «Всесвіт» і відповідних тематичних пакетах. Абоненти, які користуються пакетом «Воля HD», зможуть дивитися Outdoor Channel HD - версію каналу у форматі високої чіткості.

 

Outdoor Channel - телеканал про активний відпочинок і пригоди: полювання, риболовлю, ралі по бездоріжжю, ковбойські перегони, подорожі по пустелі.

 

DanceTrippin TV - канал різностильової танцювальної музики: клубної, техно, електро, альтернативної та інших напрямів. Девіз каналу - The party\'s at your house! («Вечірка у вас удома!»).

 

Нагадаємо, що на початку цього року до пакетів телепрограм «Волі» в Києві було додано кілька нових каналів: «Футбол+», «Спорт 2», «Усадьба», Comedy TV, Fashion One TV, «9 канал» («Израиль плюс»), НТА та ZIK.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY